Motocicist ceh, rănit într-un accident pe DN 18 după ce a derapat într-o curbă deosebit de periculoasă


Intră acum și în grupul de

Un motociclist din Cehia a fost rănit, sâmbătă, într-un accident pe DN 18.

Potrivit anchetei, un bărbat de 46 de ani, Dibor P. , cetățean de origine cehă, în timp ce conducea o motocicletă  BMW, pe D.N. 18 în localitatea Cârlibaba, din direcția Ciocănești către Borșa, pe fondul neadaptării vitezei  într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat și a căzut de pe motocicletă, pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima fost transportată la C.P.U. din cadrul Spitalului mun. Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale și i s-a stabilit următorul diagnostic (rănit ușor): traumatism genunchi stâng, declarativ accident rutier.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de