Un bărbat a ajuns în arest după ce a rupt un indicator rutier și a provocat distrugeri într-o stație de autobuz din Șcheia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Șcheia a ajuns luni în Arestul Poliției Județene Suceava fiind cercetat pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul este acuzat că duminică seara, în jurul orei 22:30, a rupt un indicator rutier și a provocat distrugeri într-o stație de autobuz din comuna Șcheia, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei în dauna Primăriei Șcheia.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În baza mandatului de aducere emis de polițiști, suspectul a fost identificat pe raza localității și condus la sediul secției de poliție, unde a fost audiat, iar prin ordonanța polițiștilor s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore fiind depus în Centrul de reținere și arestare preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de