Detaliile accidentului cu cinci răniți de la Pojorâta: Doi șoferi din Moldova au circulat cu viteză prea mare


Intră acum și în grupul de

Doi șoferi moldoveni care au circulat, vineri seara, cu viteză prea mare pe DN 17 în comuna Pojorâta au provocat un carambol în care a fost implicat și un autocamion care era oprit din cauza unei defecțiuni.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri seara în jurul orei 21:50, Vitali N. ( 42 ani) , cetăţean moldovean, conducea un autoturism Audi pe DN17 pe raza localității Valea Putnei spre Câmpulung Moldovenesc.

Acesta nu a adaptat viteza de deplasare condițiilor de drum, intrând in coliziune cu ansamblul de vehicule marca DAF, care era oprit pe banda de circulație din cauza unor defecțiuni la cutia de viteze. 

In continuare, un alt cetățean din Republica Moldova, Vasile H. (37 de ani) care era la volanul unui BMW, având aceeași direcție de deplasare, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu celelalte două vehicule.    

               În urma accidentului, au rezultat patru victime din autoturismul AUDI și una din BMW care au fost transportate la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde trei răniți au fost transferați la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile, ulterior în urma consimtământului au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

În acest caz a fost întocmit dosar penal privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de