Un puști băut din Ciprian Porumbescu a furat mașina tatălui său și s-a răsturnat în afara drumului


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna Ciprian Porumbescu este cercetat penal după ce a furat din curte mașina tatălui pe care a condus-o pe drumul județean din comună până s-a răsturnat.

Potrivit anchetei, sâmbătă dimineața,   patrula din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier s-a deplasat în comuna Ciprian Porumbescu unde a constatat că un autoturism marca Seat Ibiza se afla răsturnat în afara părţii carosabile a DJ178 G, în dreptul Bisericii Sfântul Dumitru din localitate, iar în autoturism nu se afla nicio persoană.

La faţa locului a ajuns un localnic în vârstă de 49 de ani împreună cu fiul său minor de 17 ani care a declarat că a condus autoturismul Seat Ibiza, pe DJ178G, din localitatea Ciprian Porumbescu, iar într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Băiatul a declarat că a luat cheile autoturismului Seat Ibiza din casă, în timp ce tatăl său dormea, pentru a se plimba prin localitatea Ciprian Porumbescu. De asemenea, acesta a declarat faptul că nu a suferit vătămări corporale şi nu solicită intervenţia echipajelor medicale pentru acordare de îngrijiri medicale.

S-a procedat la testarea lui Ionuț S. cu aparatul etilometru rezultând o concentrație de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt în scop de folosinţă”  şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de