Un bărbat din Șaru Dornei care a căzut dintr-un tractor a murit la spital. El s-a prezentat cu o întârziere de două săptămâni de la incident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Șaru Dornei a murit la Spitalul Județean Suceava după ce a suferit leziuni în urma căderii dintr-un tractor.

Potrivit anchetei, Gheorghe M. din Șaru Dornei, a căzut în data de 28 mai 2023 dintr-un tractor în timp ce se afla în curtea locuinței sale.

El s-a lovit atunci în zona capului și la mâna dreaptă, însă nu a anunțat evenimentul și nu s-a deplasat la nici o unitate spitalicească.

În data de 12 iunie bărbatul s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei și ulterior a fost transferat la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava unde a decedat în aceeași zi în jurul orelor 20.23.

Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice, nu are familie și locuia cu mama sa în același imobil.

În acest caz se va efectua necropsia pentru stabilirea cauzei morții, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.


Intră acum și în grupul de