Un șofer beat a ignorat culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din Suceava și a intrat într-un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din Siminicea este cercetat penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului după ce a provocat un accident într-o intersecție din Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, bărbatul de 36 de ani din Siminicea conducea joi o autoutilitară Volkswagen Crafter din direcția Str. Ana Ipătescu către Bd. 1 Decembrie 1918, iar la intersecția cu str. Scurtă, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric ce i se adresa, intrând în coliziune cu un autoturism  Audi, condus de un tânăr de 20 ani, care intenționa să efectueze vitrajul la stânga de pe bd. 1 Mai pe str. Scurtă.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou”, unde i s-au  prelevat două mostre biologice de sânge la interval de o oră  în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Celălalt șofer implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de