Pagube de 100.000 de lei în urma incendiului de la o locuință din Vama


Intră acum și în grupul de

O locuință situată în comuna Vama a fost afectată, joi seara, de un incendiu, iar pagubele se ridică la circa 100.000 de lei.

Incendiul a fost identificat la acoperișul locuinței unei femei de 49 ani și la acoperișul unei anexe (adăpost de animale), fiind lipită de casa de locuit, construite pe structură din lemn, cu pericol de propagare la o locuință învecinată și la un foișor.

Potrivit pompierilor incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric de a cablu defect sau neizolat corespunzător.  

Pompierii  din cadrul Detașamentului Câmpulung Moldovenesc care au procedat la stingerea focarului și lichidarea incendiului în totalitate în limitele găsite.

În urma incendiului au fost afectate acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 100 mp și acoperișul anexei lipite de casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

De asemenea, au fost degradați pereții imobilului, elemente de tâmplărie, bunuri electrocasnice și obiecte de mobilier. A fost afectată și o locuință învecinată, fiind degradate în urma acțiunii căldurii două geamuri termopan și fațada acesteia pe o suprafață de 6 mp.

Întrucât imobilul se află în imediata apropiere a Drumului Național 17, pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

Prejudiciul total cauzat ca urmare a săvârșirii faptei se ridică la suma de aproximativ 100.000 lei. În urma producerii evenimentului nu au fost înregistrate victime omenești și nici nu au mai fost avariate și alte bunuri.


Intră acum și în grupul de