Un șofer din Baia a lovit un pieton, a acroșat un autoturism parcat și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Baia este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă seara în jurul orei 22:05, în zona unui bar de pe strada General Mleșnișță din Baia, un bărbat s-a urcat la volanul autoturismului, a condus către intersecția cu strada Afinilor, unde a pătruns pe contrasens și a acroșat un pieton în intersecție, după care a acroșat un autovehicul Audi, ce era parcat. Ulterior șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de  poliție.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonoului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni.

Polițiștii au depistat în curtea șoferului autoturismul implicat în accident, ce prezenta avarii în partea din față.

Bărbatul a fost identificat la domiciliul părinților săi, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost tranportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale și i s-au prelevat mostre biologice de sânge.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele verificări vinovat de producerea accidentului se face șoferul care a circulat pe contrasens după care a părăsit locul faptei.

În acest caz se fac cercetări penale pentru „vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de