Un muncitor s-a rănit grav după ce a căzut de pe o schelă la Frătăuții Vechi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat s-a rănit, grav, joi după amiaza, la Frătăuții Vechi după ce a căzut de pe o schelă montată pentru efectuarea de lucrări interioare la zidul unui depozit de materiale de construcții.

Potrivit verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că joi, în jurul orele 14.30, un angajat al unei firme de construcții împreună cu un alt bărbat montau o schelă metalică în incinta unui depozit cu materiale de construcții din Frătăuții Vechi în vederea efectuării unor lucrări la un zid.

La un moment dat, bărbatul s-a împiedicat și a căzut de pe primul nivel al schelei, aflat la o înălțime de 1,8 m, pe pavajul din curtea depozitului.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței căre a procedat la acordarea de îngrijiri medicale, totodată stabilindu-se și diagnosticul preliminar de traumatism cranio-cerebral sever și fracturi la ambele antebrațe.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul rănit cu nu era angajat al firmei de construcții.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de