Urmărire în trafic la Moldovița după un șofer care conducea sub influența alcoolului


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de poliție rutieră a efectuat, joi seara, semnalul de oprire pentru un autoturism care se deplasa pe DJ 176 în comuna Moldovița, dar conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor de oprire și a continuat să se deplaseze, declanșând o urmărire din partea polițiștilor. Aceștia au reușit să blocheze vehiculul în trafic și să-l oprească pe DC 32D.

După ce autoturismul a fost oprit, s-a constatat că la volan se afla un bărbat din comuna Moldovița. Pentru a determina nivelul de alcool din sângele conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul etilometru, rezultând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea cu aparatul Drugtest a arătat rezultate negative în ceea ce privește prezența altor substanțe.

Având în vedere rezultatul testării cu etilometrul, poliția l-a condus pe șofer la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru a stabili cu exactitate concentrația de alcool din sânge.

În urma acestor evenimente, a fost întocmit un dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de