Incident în comuna Grănicești: Trei adolescente au intrat cu un ATV în șanț. Una dintre ele a fost rănită


Intră acum și în grupul de

O fată în vârstă de 16 ani, din comuna Grănicești, este cercetată penal pentru trei infracțiuni.

Aceasta a profitat de absența părinților și a luat autovehiculul tip ATV din curtea locuinței. Însoțită de sora sa în vârstă de 17 ani și o altă fată de 15 ani, au pornit într-o plimbare pe D.C 40 Gura Solcii.

Din cauza lipsei de experiență în conducerea ATV-ului, tânăra șoferiță a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un șanț de pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului rutier, fata de 15 ani a suferit răni ușoare.

După eveniment, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, a fost condusă la Spitalul de Boli Cronice Siret în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru a se stabili cu exactitate starea sa.

Autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală în legătură cu acest incident grav. Faptele reținute în sarcina tinerei includ „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform articolului 335, alineatul 1 din Codul Penal, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, conform articolului 334, alineatul 1 și „vătămare corporală din culpă”, conform articolului 196, alineatul 1, cu aplicarea articolului 38, alineatul 2 din Codul Penal. Cauza va fi soluționată în conformitate cu procedurile legale.


Intră acum și în grupul de