O adolescentă din Adâncata prinsă că a furat o rochie dintr-un magazin de fashion dintr-un mall sucevean


Intră acum și în grupul de

O adolescentă în vârstă de 17 ani are dosar penal pentru furt după ce a fost prinsă, vineri, că a furat o rochie dintr-un magazin de fashion dintr-un mall sucevean.

Polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați printr-un apel direct de personalul de pază că o tânără a sustras bunuri din incinta magazinului.

Directorul magazinul de fashion le-a spus polițiștilor că o tânără a fost surprinsă de către agentul de pază când a încercat să părăsească magazinul fără a achita contravaloarea unei rochii în valoare de 69,99 de lei.

În interiorul camerei de interpelare din incinta magazinului de pe strada Calea Unirii organele de poliție au stabilit că persoana în cauză este o tânără de 17 de ani din comuna Adâncata.

Aceasta a furat o rochie în valoare de 69.99 lei care a fost predată reprezentantului magazinului astfel că prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Reprezentantul magazinului a declarat că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal, dar în cauză a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Compartimentului Sisteme de Pază, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.


Intră acum și în grupul de