Mamă și copil răniți la Frătăuții Noi după ce copilul, din joacă, a scos din viteză o autoutilitară aflată în curte


Intră acum și în grupul de

O femeie și copilul ei de 4 ani din Frătăuții Noi au suferit, miercuri seara, răni, după ce au fost loviți de autoutilitara din curte care a fost scoasă din viteză de copil care se juca cu schimbătorul de viteze.

Potrivit anchetei, un copil de patru ani se juca în interiorul unei autoutilitare parcate în curtea imobilului, iar la un moment dat vehiculul a început să se deplaseze în spate, iar mama a încercat să oprească autoutilitara și să-l scoată pe minor din interior, cei doi suferind leziuni.

Astfel, în jurul orelor 21.10, în timp ce copilul în vârstă de 4 ani se afla în interiorul autotutilitarei Mercedes-Benz, din joacă a mișcat schimbatorul de viteze, acesta rămânând pe liber, moment în care autoutilitara a început să se deplaseze cu spatele.

Sesizând situația, mama copilului a încercat să oprească vehiculul cu umărul și să-l scoată pe minor, însă s-au lovit amândoi, copilul la picioare, iar mama în zona abdominală. 

          La fața locului s-a deplasat un echipaj al serviciului de ambulanță, care a preluat răniții la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticați prezumtiv cu traumatism abdominal ușor pentru numita mamă și traumatism ușor membre inferioare pentru copil.


Intră acum și în grupul de