Doi răniți și trei mașini avariate după ce o șoferiță nu a păstrat distanța de mașina din față la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, iar trei mașini au fost avariate, vineri, într-un accident rutier produs în Gura Humorului.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri, o femeie de 34 de ani din Câmpulung Moldovenesc a condus un autoturism Audi pe str. Ștefan cel Mare, în localitatea Gura Humorului, dinspre Frasin spre Suceava, iar în dreptul oficiului poștal Gura Humorului, nu a păstrat o distanță suficientă față de autotovehiculul care circula în fața sa, un Opel Astra condus de o femeie de 30 de ani din Ostra, cu care a intrat în coliziune față-spate și l-a proiectat în autovehiculul din față, respectiv un autoturism Audi A4, condus de un bărbat de 52 de ani din Gura Humorului.

În urma impactului a rezultat avarierea celor trei autovehicule și vătămarea corporală ușoară a numiților șoferiței din Opel Astra și a unui bărbat de 60 de ani, pasager în Opel Astra, ambii fiind transportați la Spitalul Gura Humorului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovată de producerea accidentului rutier se face conducătoarea auto din Câmpulung Moldovnesc care nu a păstrat o distanță suficientă față de autotovehiculul care circula în fața sa, cu care a intrat în coliziune.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de