Un tată „responsabil” la Horodniceni. Pentru că era beat nu a condus mașina, dar i-a dat-o fiului care era și beat și nu are permis auto


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis o anchetă penală pe numele unui un bărbat de 54 de ani din Horodniceni, dar și pe numele tatălui său.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, la ora 23:10 polițiștii din cadrul  S.P.R.7 Mălini, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control pe DC 93E  pe raza satului Horodniceni, un autoturism condus de un bărbat de 54 ani din localtate.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg./l alcool pur în aerul expirat. Totodată cu ocazia verificării în bazele de date a reieșit faptul că șoferul  nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Fiind întrebat despre proprietarul autoturismului, conducătorul auto a declarat verbal faptul că autoturismul aparține tatălui său, care i-a încredințat vehiculul pentru a-l conduce până la domiciliu de la magazinul din Horodniceni pe motiv că acesta se afla în stare de ebrietate, deși avea la cunostință că fiul său nu are permis de conducere și se află, de asemenea, sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană ce nu deține permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de