Ordin de restricție pe numele unor humorean care a fost reclamat de vecină că-și bate soția


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Gura Humorului au emis, joi dimineața, un ordin de restricție după ce un localnic și-a bătut soția și a fost reclamat la Poliție.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi dimineața la ora 02:09, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către o femeie din orașul Gura Humorului, despre faptul că din apartamentul vecin se aud țipete.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat în regim de urgență la fața locului și au constatat că la apartamentul indicat o femeie a avut un conflict cu soțul său, iar acesta a lovit-o, femeia refuzând însă îngrijirile medicale.

După întocmirea formularelor de evaluare a riscului a rezultat risc iminent, în cauză fiind emis ordin de protecţie provizoriu.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,violența în familie” și „amenințare”, ce va fi soluţionat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, jud. Suceava.


Intră acum și în grupul de