Un bărbat aflat în concediu a murit în mașină în Câmpulung Moldovenesc. Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că îi este rău


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Huși a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în mașina pe care o parcase în fața unui imobil din Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin 112 de o angajată a Serviciului de Ambulanță Județean Suceava despre faptul că în jurul orelor 01:50 a găsit o persoană decedată într-un autoturism parcat în fața unui imobil din Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul a sunat la ora 1:15 la 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe pe motiv că se simte rău. Cu ocazia intervenției, echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare fără succes, la ora 02:38 fiind constatat decesul. 

Persoana decedată a fost găsită pe locul din stânga față al autoturismului marca BMW. În interiorul autoturismului a fost găsit un portofel în în care se afla cartea de identitate a persoanei decedate, ocazie cu care s-a constatat că este domiciliat în Huși.

Polițiștii au luat legătura cu sora bărbatului decedat care a spus că e cazată la o pensiune din Sadova unde a venit în concediu împreună cu familia și cu fratele său care nu era însoțit de alte persoane. De asemenea, acesta suferea de afecțiuni medicale  cardiace.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.


Intră acum și în grupul de