Un bărbat din Poiana Stampei a ajuns în arest după ce a intrat cu motocicleta tip Enduro într-un autoturism care circula pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Poiana Stampei a fost reținut 24 de ore și a fost introdus în arest după ce a condus fără permis o motocicletă tip Enduro cu care a intrat într-un autoturism care circula regulamentar pe DN 17.

Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată miercuri după amiaza prin 112 că un motociclist a intrat în mașina lui.

Ancheta polițiștilor a stabilit că miercuri, în jurul orelor 16.50, un bărbat din comuna Poiana Stampei a condus motocicleta marca „KTM”, tip Enduro, pe D.J. 172D, pe raza comunei Coșna, circulând din direcția  satului Coșna către satul Podu Coșnei.

 Când a ajuns la intersecția cu D.N. 17, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Audi, care era condus regulamentar de un bărbat care circula din direcția Bistrița spre Vatra Dornei.

               În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule implicate în evenimentul rutier, fără victime omenești.   

               Procedându-se la verificarea în bazele de date s-a constatat faptul că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autovehiculul nu este înregistrat sau înmatriculat.

               Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În urma probatoriului administrat și a discuțiilor purtate cu porocurorul de caz, prin ordonanţa organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din data de 23.08.2023 s-a dispus reţinerea motocilistului, pe o durată de 24 de ore, fără luarea unei alte măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de