Acasă Social Un tânăr a furat din mai multe magazine dintr-un mall din Suceava,...

Un tânăr a furat din mai multe magazine dintr-un mall din Suceava, dar a fost prins când a încercat să iasă cu produse furate dintr-un supermarket


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani este cercetat penal pentru furt după ce asupra lui au fost depistate mai multe bunuri furate din magazine din incinta unui mall sucevean.

Poliția Suceava a fost sesizată, sâmbătă după amiaza, la orele 17:35, de personalul de pază al unui supermarket dintr-un mall sucevean că a fost prin un tânăr care a furat produse din magazin.



În camera destinată personalului de pază a fost identificat Gheorghiță H. (19 ani) care a fost oprit  de către agentul de pază la ieşirea din magazin, întrucât a sustras din interiorul magazinului un portofel în valoare de 45 de lei şi un hanorac în valoare de 75 de lei.

Prejudiciul în valoare 110 lei a fost recuperat în totalitate.

Totodată, a fost efectuat control al bagajelor, identificând in interiorul bagajelor un tricou ce a fost sutras dintr-un magazin de fashion, dar și o pereche de pantofi sport NEWFEEL şi o pereche de genunchiere marca ALLSIX.

În acest caz a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt” ce va fi soluționat procedural de lucrătorii Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version