Acasă Social Sucevean reclamat la poliție de soție că s-a urcat beat la volan....

Sucevean reclamat la poliție de soție că s-a urcat beat la volan. Acesta a fost depistat și oprit în trafic de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru că a condus băut un autoturism pe drumul județean 208 A.

O femeie a sesizat, sâmbătă după amiaza,  un echipaj de poliție că soțul ei s-a urcat beat la volan.



Ea a spus că a fost împreună cu soțul său la socri pe raza satului Știrbăț din comuna Udești, unde soțul ei a consumat băuturi alcoolice și că acesta, la un moment dat, a luat cheile de la autoturismul familiei marca Fiat înmatriculat în Italia și a plecat spre municipiul Suceava.

Având în vedere sesizarea, patrula s-a deplasat pe DJ 208 A spre municipiul Suceava ocazie cu care în dreptul drumului comunal (intersecția drum brutărie-moară) a fost identificat circulînd pe contrasens bărbatul respectiv care, la vederea echipajului de poliție, s-a conformat semnalului de oprire acustic -luminos de la autospeciala de poliție.

Polițiștii i-au explicat motivul pentru care l-au oprit, iar pentru că mirosea a alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest din dotarea Secției de Poliție nr. 2 Ipotești rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior el a fost dus la UPU Suceava unde i s-au prelevat 2 mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicol sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version