Politia locala, trimisa pe capul pietarilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Până la Sărbătoarea Paştelui, nimic nu va intra sau ieşi din pieţele sucevene fără a fi controlat.

Conform conducerii administraţiei publice locale, au intrat în vizorul controalelor permanente toate pieţele de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Acestea vor fi călcate zilnic de angajaţii Poliţiei Locale care vor urmări înlăturarea speculei care apare de obicei în aceste locaţii cu ocazia apropierii marilor sărbători creştine.

“Am dat temă poliţiei locale să facă în toate pieţele controale permanente pentru înlăturarea speculei ce poate să apară cu produsele specifice sărbătorii care se apropie şi mai ales să susţinem producătorii locali pe care ar trebui să-i întâlnim în pieţele sucevene”, a declarat edilul-şef al municipiului, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Tot în cadrul aceleaşi întâlniri, primarul oraşului a mai adăugat faptul că în cel mai scurt timp, după consultări cu Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, în Suceava vor fi identificate şi locaţiile necesare pentru sacrificarea şi comercializarea mielilor, astfel încât acestea să se regăsească atât în piaţa centrală cât şi în cele din Burdujeni sau George Enescu.


Intră acum și în grupul de