Egal in ultimul amical inainte de play-out (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

În ultimul meci înaintea disputei cu CSM Bucureşti, VCM LPS Piatra Neamţ – CSMU LPS Suceava 2-2

Play-out-ul Diviziei Naţionale de volei masculin se va juca în acest an între CSM Bucureşti şi CSMU LPS Suceava. Pentru că Torpi Târgu Mureş s-a retras din campionat, singurul loc care va permite continuarea accesului în primul eşalon valoric al voleiului românesc se va decide în urma duelului de cinci meciuri dintre bucureşteni şi suceveni.

Înainte de primele două jocuri de baraj pentru menţinerea în Divizia A1, care vor avea loc la Bucureşti, CSMU LPS Suceava a realizat un meci amical în compania echipei VCM LPS Piatra Neamţ. După un început ezitant în care gazdele au fost la cârma jocului, elevii profesorului Victor Pancu şi-au revenit scorul final al disputei de patru seturi fiind 2-2.

„Pentru noi jocul cu VCM LPS Piatra Neamţ a fost unul deosebit de util înaintea disputei decisive cu CSM Bucureşti. În mod cert, bucureştenii sunt favoriţi, însă noi încercăm să ne apărăm şansa până la capăt.

Aici la Piatra Neamţ am jucat fără Giurcă şi ne-am descurcat onorabil. Am jucat rău primele două seturi, însă ne-am revenit pe final. Nu este nevoie de asemenea emoţii în disputa cu CSM Bucureşti, dar finalul contează. Sportivii noştri sunt montaţi pentru primele două jocuri cu CSM Bucureşti şi sunt convins că vor să facă meciuri bune. La Bucureşti avem tot lotul la dispoziţie şi ne vom juca şansa. Întâlnirea cu VSM LPS Piatra Neamţ nu a făcut decât să confirme faptul că există şansa să mai jucăm în Divizia A1”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de