Ordin de protecție la Rădăuți după discuții privind împărțirea averii. O  femeie a reclamat Poliției că a fost amenințată de fratele ei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii rădăuțeni au emis, luni dimineața, un ordin de protecție, după ce un bărbat și-a amenințat sora.

Luni dimineața la ora 03.56, patrula din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a fost sesizată de o femeie că are scandal cu fratele.

În baza sesizării, lucrătorii de poliție s-au deplasat la locul indicat de apelant și au stabilit că reclamanta locuiește în străinătate, iar luni dimineața s-a întors în țară, la Rădăuți, pentru a-și vedea mama.

Ea a ajuns la adresa de domiciliu în jurul orelor 03.15. Acolo a avut loc un conflict spontan de natură verbală cu fratele său privind împărțirea averii. Conflictul a degenerat iar fratele a amenințat-o cu acte de violență și de asemenea a lovit cu pumnul în geamul ușii de acces în locuință distrugându-l.

În urma completării formularului de evaluare al riscului privind violența domestică, a rezultat faptul că există un risc iminent asupra vieții și integrității apelantei, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile începând cu data de 11.09.2023.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de infracţiunii de „amenințare” și „distrugere”.


Intră acum și în grupul de