Un sucevean a fost reclamat că a agresat o vecină pentru că fiica acesteia și-a făcut nevoile în la intrarea în scara blocului


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reclamat, miercuri după amiaza, că a agresat o femeie pe motiv că fiica acesteia și-a făcut nevoile în fața blocului.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 la ora 16:44 de o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către un vecin.

Polițiștii au ajuns la fața locului unde apelanta a relatat că în timp ce se afla cu fiica sa pe Bulevardul George Enescu, în fata blocului,  a avut o discuţie în contradictoriu cu un locatar al blocului.

Acesta i-a atras atentia femeii că fiica sa şi-a făcut nevoile fiziologice în faţa scării de bloc, motiv pentru acesta a împins-o, fără însă a-i provoca acesteia leziuni traumatice.

Femeia care susține că a fost agresată a refuzat deplasarea la unitatea spitaliceasca în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În zonă polițiștii l-au identificat și pe bărbatul respectiv care curăţa solul de la accesul în scara blocului şi a reclamat faptul că un copil şi-a făcut nevoile fiziologice negând că ar fi bruscat-o pe mama acestuia.

 Femeia a depus plângere împotriva vecinului pentru „lovirea sau alte violențe”, iar cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de