Un bărbat a suferit răni după ce a căzut pe beton de pe acoperișul unei case din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care efectua, miercuri, lucrări de reparații la acoperișul unei case din Suceava a căzut și a suferit răni.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat efectua, miercuri, lucrări de reparații la acoperișul unei case, fără forme legale, în regim particular.

Locuința în cauză este situată sub nivelul străzii principale, astfel că a fost improvizat un podeț din lemn, între primul etaj al imobilului și partea carosabilă, pentru a transporta materialele necesare la reparația acoperișului.

În jurul orelor 14:30, lucrătorul, în timp ce se deplasa pe podețul respectiv, din neatenție, a alunecat și a căzut în gol de la circa 2-3 metri înălțime, pe o suprafață de beton.

În urma impactului, acesta a suferit leziuni la nivelul capului și a corpului, fiind preluat de la fața locului de către un echipaj din cadrul S.A.J. și transportat la U.P.U. a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticat prezumtiv cu „TCC prin cădere” și a rămas internat.

În acest caz s-a întocmit dosarul penal, iar cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Municipale Suceava, Biroul de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” , „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” şi „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de