Vânzătoare lovită pentru că nu voia să-i dea țigări pe datorie unui bărbat în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns în arest după ce a lovit o vânzătoare care a refuzat să-i dea țigări pe datorie.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, în cursul zilei de miercuri, o femeie de 54 de ani a sesizat Poliția Câmpulung Moldovenesc că acesta ar fi fost agresată fizic de un bărbat de 47 de ani din localitate.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în 29 septembrie a.c. în jurul orei 08.00, în timp ce se afla în incinta magazinului, femeia a fost lovită cu pumnul de bărbat, care se afla în stare avansată de ebrietate, pe motiv că aceasta a refuzat să-i dea țigări. Ulterior, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.20, același client a revenit la magazin și a agresat-o din nou pe femeie pe motiv că a refuzat din nou să-i dea țigări pe datorie. În urma agresiunilor vânzătoarea a suferit leziuni care pentru vindecare necesită un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal, fără ca leziunile suferite să-i pună viața în pericol.

În acest caz s-a dispus, joi, extinderea urmăririi penale față de infracțiunea de ”lovire sau alte violențe” în dosarul penal, în care se efectuau cercetări față de suspect pentru comiterea infracțiunilor de ”amenințare” și ”hărțuire” în dauna aceleiași persoane vătămate.

În urma consultării cu procurorul de caz, prin ordonanța din 05.03.2023, față de suspect a fost dispusă măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.  


Intră acum și în grupul de