Bărbat din Straja, sincer când a fost prins beat la volan: „Nu am permis și am băut cinci beri și 200 ml de vodcă”


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Straja este cercetat penal după ce a fost prins la volanul unei mașini deși era băut și nu deține permis de conducere.

Marți seara, în jurul orei 20: 35, echipajul din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier, cu autospeciala de poliție pe DJ 209 G Straja a observat un autoturism Skoda, ce circula din direcția Brodina către Vicovu de Sus, motiv pentru care a efectuat semnal regulamentar de oprire, prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase.

La vederea semnalelor echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a efectuat manevra de mers cu spatele într-o stație de carburanți unde polițiștii i-au solicitat documentele de identitate și cele ale autoturismului.

Acesta, un bărbat de 37 de ani din Straja, a prezentat doar certificatul de înmatriculare și polița RCA, precizănd că nu deține permis de conducere și că nu are asupra sa cartea de identitate. 

Polițiștii au stabilit că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind întrebat despre cele constatate, bărbatul a declarat următoarele:„Nu am permis de conducere și am consumat 5 beri și 200 gr de vodcă”.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de