Un bărbat din Rădășeni a fost găsit mort într-un șanț de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădășeni a fost găsit mort după ce a căzut într-un șanț de pe marginea drumului.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost alertați luni după amiaza prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către un asistent medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava privind descoperirea unei persoane decedate în șanțul de pe strada Vasile Neculeasa din comuna Rădășeni, satul Lămășeni.

La fața locului, patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini a constatat că victima, locuitor al comunei Rădășeni, se deplasa spre domiciliu în stare de ebrietate, după o zi de muncă la tăiat, crăpat și așezat lemne alături de alte persoane.

Acesta s-ar fi dezechilibrat din cauza consumului excesiv de alcool și a căzut în șanțul betonat din afara părții carosabile.

Un localnic care se îndrepta la serviciu l-a găsit și a solicitat imediat ajutorul prin apelul de urgență 112, iar un echipaj de ambulanță a constatat decesul bărbatului la fața locului.

Cadavrul bărbatului a fost transportat și depus la morga Spitalului municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă conform art. 192 alin. 1 din Codul Penal. Dosarul va fi soluționat procedural de către lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădășeni.


Intră acum și în grupul de