O femeie a fost lovită mortal de un autoturism pe DN 17 A în Paltinu


Intră acum și în grupul de

O femeie care circula pe mijlocul drumului național DN 17 A în localitatea Paltinu a fost lovită mortal de un autoturism.

Șoferul mașinii a sesizat la 112 că aflându-se la volanul unui autoturism a acroșat o femeie și că a constatat că aceasta nu prezenta semne vitale.           

Din primele verificări  a rezultat că șoferul, un bărbat de 47 de ani, conducea pe DN 17 A, iar la ieșirea din Vatra Moldoviței spre satul Paltinu, în timp ce conducea autoturismul Audi, a acroșat frontal o femeie în vârstă de 82 de ani, care ar fi căzut în fața autoturismului, proiectând-o pe partea carosabilă.

La fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care a constatat decesul persoanei acroșate.

Polițiștii au constatat că femeia acroșată se deplasa neregulamentar pe banda de circulație a autovehiculului în cauză.

În urma discuțiilor purtate cu localnicii sosiți la locul producerii accidentului rutier, femeia era cunoscută în comunitate ca fiind o persoană care suferea de tulburări de comportament, și avea obiceiul să se deplaseze pe partea carosabilă a DN 17, în zona în care s-a produs evenimentul rutier.

Șoferul a fost testat cu etilometrul Drager, rezultatul fiind negativ. Ulterior, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de