OMV daruieste din suflet aer curat sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Dealerul OMV din Suceava a surprins din nou locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ, la finele săptămânii trecute, cu o acţiune în urma căreia 300 de arbori tuia au fost plantaţi în staţia OMV din zona Metro a oraşului.

Iniţiativa a aparţinut administratorului celor două staţii OMV din Suceava, Daniel Cuşnir, şi a avut în vedere două ţinte bine stabilite. Prima a fost cooptarea copiilor clienţilor şi angajaţilor OMV în acţiuni sociale inedite, iar cea de a doua, plantarea unor arbori care vor purta de acum înainte numele copiilor care i-au pus în pământ.

Acţiunea a fost considerată un real succes, în condiţiile în care mai bine de 100 de copii şi-au demonstrat hărnicia şi au dorit să fie alături de specialiştii Direcţiei Silvice Suceava la plantarea arborilor, care au fost achiziţionaţi de la pepiniera Salcea a Direcţiei.

„După ce pe 1 şi 8 Martie ne-am încântat clienţii şi clientele cu marţişoare şi trandafiri, am reuşit să finalizăm evenimentele specifice primăverii prin această superbă acţiune pe care o considerăm extrem de reuşită. Mulţumim Direcţiei Silvice şi mai ales celor care au fost sufletul acestei acţiuni: copiii angajaţilor, clienţilor şi prietenilor noştri”, a spus la finalul acţiunii Daniel Cuşnir.

Evenimentul nu este singurul de acest gen al celor de la OMV, ei putându-se lăuda până acum şi cu participarea la acţiuni de donare de sânge, de ecologizare a unei zone afectate de gunoaie din lunca râului Suceava şi de plantare de copaci în zona ANL din cartierul Burdujeni.


Intră acum și în grupul de