Un șofer prins în aceeași zi, în două județe, beat la volan


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce a fost depistat beat la volan.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni după amiaza, la orele 15:28, lucrători din cadrul SPR 7 au obținut date despre faptul că un șofer circulă în stare de ebrietate cu auto pe drumul ce duce de la Fălticeni către Mihăiești.

 Echipajul a identificat pe DJ 209 A satul Rotopănești autoturismul VW condus de un bărbat.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto a fost testat la ora 15.50 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate, la ora 11.35 același conducător auto a fost depistat pe raza orașului Târgu Neamț conducând același autoturism și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui auto sub influența băuturilor alcoolice, astfel acesta nu avea dreptul de a conduce auto pe drumurile publice.

 Având în vedere rezultatul etilotestului șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de