Acasă Social Un tânăr din Suceava băut și pozitiv la Metamfetamină a intrat cu...

Un tânăr din Suceava băut și pozitiv la Metamfetamină a intrat cu mașina într-un alt autovehicul pe Calea Unirii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Suceava a fost depistat băut la volan și pozitiv la substanțe interzise, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, la ora 20:45, un tânăr de 26 de ani din municipiul Suceava a condus un autoturism VW Polo pe strada Mircea Damaschin din  Suceava și a pătruns pe Calea Unirii fără să se asigure şi să acorde prioritate unui autovehicul condus de un bărbat din Siminicea care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.



În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, iar conducătorii auto nu au solicitat transportul la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 Șoferul din Siminicea a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Totodată, s-a procedat la testarea șoferului din Suceava cu aparatul etilometru rezultând o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la METAMFETAMINA şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi recolatarea de probe biologice de sânge şi urină în vederea identificării prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version