Acasă Social Șoferul care a provocat deraierea Mocăniței la Moldovița, amendat și lăsat trei...

Șoferul care a provocat deraierea Mocăniței la Moldovița, amendat și lăsat trei luni fără permis


Intră acum și în grupul de

Șoferul care a provocat, duminică dimineața, deraierea locomotivei Mocăniței „Huțulca” din Moldovița a fost amendat și sancționat și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică dimineața în jurul orei 10:30, trenul turistic „Mocănița Huțulca”, a acorșat un autoturism ce ieșea dintr-o curte, iar în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.



În Mocăniță erau circa 20 de turiști care nu au suferit leziuni.

Atat mecanicul de locomotivă, de 53 de ani, cât și conducătorul autoturismului, un bărbat de 43 de ani, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Din primele verificări, vinovat de producerea incidentului se face conducătorul auto care nu a acordat prioritate de trecere, acesta fiind sancționat contravențional și dispunându-se suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Pe drumul județean adiacent polițiștii SPR 14 Vama și Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc au fluidizat circulația până la momentul repunerii locomotivei pe șine.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version