Alimente pentru masa de Paste si rechizite, oferite de pompierii suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava nu au uitat nici de Sărbătorile de Paşte din acest an de persoanele care sunt în situaţii mai dificile.

Lucrătorii ISU “Bucovina” al Judeţului Suceava au decis să contribuie cu diferite sume de bani din care s-au achiziţionat dulciuri şi produse alimentare alături de produse de îmbrăcăminte.

Pachetele cu ulei, făină, cozonaci, haine sau jucării şi rechizite şcolare au fost duruite persoanelor defavorizate din Azilul de bătrâni aflat în îngrijirea Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor din municipiul reşedinţă de judeţ, bătrânilor din Centrul de Asistenţă Socială din Siret, unor copii cu dizabilităţi, instituţionalizaţi în două case de tip familial din Fălticeni şi la câteva familii nevoiaşe din Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului.

„Acţiunea de solidaritate a avut loc cu gândul de a le ameliora viaţa, nu numai printr-un bun prilej creştin şi de înălţare sufletească, dar şi pentru a le fi alături la Sărbătoarea Învierii Domnului, prin oferirea unor daruri. A fost o campanie pornită în numele şi pentru toate aceste persoane dezavantajate din punct de vedere social şi material, copii care nu se pot bucura de dragostea părintească de sărbătorile religioase din timpul anului, dar şi bătrâni singuri care nu au posibilitatea de a petrece această sărbătoare în familie”, a declarat plt.maj. Alin Găleată din cadrul compartimentului informare şi relaţii publice din cadrul ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de