Doi răniți într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme pe varianta de ocolire a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seara, pe șoseaua de centură a Sucevei.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri în jurul orei 23:00, un tânăr de 21 de ani din Pătrăuți conducea un autoturism Volkswagen Golf, pe VO2P, din direcția DN17 către DN2(Suceava-Siret).

La un moment dat acesta s-a angajat în depășirea unui ansamblu auto format dintr-un autoturism Ford Focus și remorcă, ce era condus de un bărbat de 30 de ani din județul Hunedoara  care circula în fața, și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism  BMW 118D condus de un tânăr de 19 ani din Dolhasca și care circula pe banda II a VO2P, din direcția DN2(Suceava-Siret) către DN17.

În urma impactului, autoturismul WV a fost proiectat cu partea dreapta spate în roata/portiera stânga față a autoturismului Ford. iar remorca acestuia s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea ușoară a șoferului autoturismului Ford și a unei pasagere din VW care au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

         Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de