Un șofer a fost rănit după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina în afara comunei Putna


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit, ușor, în prima zi a anului 2024 după ce s-a răsturnat cu mașina de mei multe ori pe un teren agricol.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orelor 13:00, un bărbat conducea un autoturism VW  pe DN 2H, în afara localității Putna, având direcția de deplasare către orașul Vicovu de Sus.

Ajuns într-o curbă la dreapta acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un mal de pământ, după care s-a răsturnat de mai multe ori pe un teren agricol și s-a oprit pe roți, pe terenul respectiv.

Ca urmare a impactului a rezultat avarierea vehiculului, cât și vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind preluat  de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Rădăuți, loc în care i s-au acordat îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul – „policontuzionat, TCC fără pierderea conștiinței, contuzie torato-abdominală” – rănit ușor.

El a fost transferat la Spitralul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În calitate de pasageri în autoturism se mai aflau soția susnumitului și cei cinci copii ai acestora, însă aceștia nu au suferit vătămări corporale ca urmare a producerii evenimentului rutier.  

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de