Femeie rănită după o coliziune între două autoturisme la Șaru Dornei


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită, luni după amiaza, într-un accident rutier produs la Șaru Dornei.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orei 16:30, un bărbat conducea un autoturism Suzuki Vitara, pe D.J. 174 – în localitatea Șaru Dornei, circulând din direcţia Panaci către Vatra Dornei.

Când a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Volvo condus regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unei femei pasageră pe scaunul dreapta față în Suzuki Vitara care a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism din accident, traumatism abdomino-pelvin”.

Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Aceștia au fost conduși la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de