Bărbat din Salcea fără permis, depistat la volanul unui autoturism aflat sub sechestru


Intră acum și în grupul de

În cadrul acțiunilor desfășurate în conformitate cu Planul de Acțiune al Serviciului Rutier pentru prevenirea și combaterea conducerii de vehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au oprit, vineri în jurul orei 13:35, un autovehicul care se deplasa pe strada Calea Burdujeni către localitatea Plopeni. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani din Salcea.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a certificatului de înmatriculare al vehiculului, s-a constatat că acesta se află sub sechestru începând cu data de 07 septembrie 2023. Paralel, s-a procedat la verificarea permisului de conducere în bazele de date specifice, confirmându-se că șoferul nu posedă dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României. Conducătorul auto a recunoscut comiterea acestei fapte.

În consecință, s-a întocmit un dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. De asemenea, a fost întocmit un proces verbal de constatare a sechestrului, iar certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a vehiculului au fost reținute.


Intră acum și în grupul de