„Deep in the Forest Winter Edition 2024”, festival în siguranță fără incidente ca urmare a măsurilor luate de organizatori și forțele de ordine


Intră acum și în grupul de

În localitatea Corlata din comuna Berchișești, a avut loc, sâmbătă, cea de-a V-a ediție a Festivalului de Muzică „Deep in the Forest – Winter Edition 2024” unde organizatorii și forțele de ordine au pus în aplicare măsuri de securitate amplificate pentru a menține ordinea publică și pentru a preveni consumul de substanțe interzise.

Polițiștii și jandarmii suceveni au desfășurat acțiuni coordonate pentru a asigura un mediu sigur și pașnic în timpul evenimentului. Structurile specializate în prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri, precum și specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog Suceava și Agenției împotriva Traficului de Persoane Suceava, au format o echipă mobilă la locația festivalului.

Pe lângă prezența forțelor de ordine în cadrul evenimentului, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni în zonele adiacente și pe rutele rutiere care converg către Corlata, locul desfășurării festivalului „Deep in the Forest – Winter Edition 2024”. Echipaje canine specializate au fost mobilizate pentru a detecta substanțe interzise în zonele cu aflux mare de participanți.

Pe durata festivalului, polițiștii rutieri au efectuat teste de alcool și substanțe interzise atât în zona evenimentului, cât și pe căile de acces către Corlata. Ca urmare a acestor măsuri nu s-a înregistrat niciun incident pe parcursul zilei, ceea ce demonstrează eficacitatea și profesionalismul forțelor de ordine și organizatorilor.

Prin această colaborare exemplară între autorități și organizatori, s-a reușit să se creeze un mediu propice pentru distracție și muzică, în timp ce s-au evitat situațiile de violență, infracțiuni sau tulburări ale ordinii publice. Autoritățile își exprimă mulțumirile pentru respectarea regulilor și își reafirmă angajamentul în realizarea unor evenimente culturale în siguranță.


Intră acum și în grupul de