Un adolescent a fost prins furând produse cosmetice dintr-o farmacie din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un adolescent a fost prins, sâmbătă după amiaza, după ce a furat mai multe produse cosmetice dintr-o farmacie din Suceava.

Potrivit datelor din anchetă, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată sâmbătă la ora 16:35 de agentul de pază al unei farmacii că a un tânăr a încercat să fure mai multe produse din farmacie.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, agentul de securitate a spus că un tânăr de 16 ani din Roman a încercat să sustragă mai multe produse cosmetice, respectiv fonduri de ten, dar a fost ajuns și oprit de către agentul de pază în momentul în care părăsea farmacia.

Reprezentanții farmaciei au mai spus că și vineri același tânăr a reușit să sustragă mai multe produse cosmetice din incinta farmaciei, însă nu a fost prins de către agenții de securitate, motiv pentru care nu au raportat evenimentul.

Sâmbătă la orele 16:30 agentul de pază l-a observat din nou în farmacie, împrejurare în care a încercat să-l rețină dar acesta a fugit, fiind în cele din urmă prins la ieșirea din centrul comercial, după care a anunțat și echipajul de poliție care l-a legitimat și condus la sediul secției Burdujeni.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.


Intră acum și în grupul de