Suceava va deveni Big Brother de Romania pana la finele lunii


Intră acum și în grupul de

Proiectele finanţate prin POR (Programul Operaţional Regional) se află în plină derulare la nivelul municipiului Suceava, iar lucrările decurg în conformitate cu graficul stabilit.

Concluzia aparţine conducerii administraţiei publice locale care se declară mulţumită de modul în care se derulează activitatea pe şantierele POR, fiind vorba despre realizarea Centrului Tradiţiilor Populare, parcările subterane din centrul municipiului, modificarea şi îmbunătăţirea sistemului de iluminat public sucevean (cel puţin pe artera de circulaţie principală) şi ridicarea gradului de siguranţă publică prin montarea de 80 de camere de luat vederi, în special în apropierea unităţilor de învăţământ sucevene.

Primarul Sucevei Ion Lungu a declarat pe parcursul zilei de marţi că lucrările se află în grafic şi că, în ciuda vremii neprielnice din ultima perioadă, şantierele sunt destul de avansate.

“Lucrările merg destul de bine, ba chiar în unele locuri sunt mai avansate decât ne aşteptam în ciuda vremii şi a sărbătorilor care au avut loc. Mai mult, în cel mai scurt timp, vom demara şi proiectul de îmbunătăţire a iluminatului public, iar acest lucru se va face din două direcţii concomitent”, a declarat Ion Lungu, făcând referire la faptul că lucrările vor demara (pe principala arteră de circulaţie din municipiu) atât de la intrarea dinspre Fălticeni cât şi de la Burdujeni spre oraş.

Edilul-şef a mai spus şi că în ceea ce priveşte montarea camerelor de supraveghere lucrările sunt destul de avansate, cablul optic fiind deja instalat pe stâlpi, iar societatea care se ocupă de acest lucru a dat asigurări că până pe data de 20 mai, cele 80 de camere de luat vederi vor fi funcţionale.


Intră acum și în grupul de