Acasă Social Un tânăr care a furat un microbuz în Gura Humorului și l-a...

Un tânăr care a furat un microbuz în Gura Humorului și l-a vândut cu 800 de lei a fost reținut de polițiști  în cadrul Acțiunii Blocada


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Gura Humorului au reușit să identifice și să rețină un tânăr din Marginea care este acuzat că la începutul lunii noiembrie 2023 a furat un microbuz al unei firme și l-a vândut cu 800 de lei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cazul privind sustragerea la data de 03.11.2023 a unui vehicul  aflat în patrimoniul unei societăți comerciale din orașul Gura Humorului, în urma activităților specifice desfășurate în cadrul acțiunii „Blocada” organizată la nivelul Poliției Orașului Gura Humorului, vineri, 26.01.2024 s-a reușit identificarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 23 de ani, din comuna Marginea.



Acesta a fost identificat și preluat în custodie de polițiști, a fost audiat cu privire la fapta reținută în sarcina sa, ocazie cu care a declarat împrejurările și modul de comitere a acesteia.

Astfel, s-a stabilit că în noaptea de 02/03.11.2023, tânărul ar fi pătruns pe portierele lăsate descuiate în microbuzul ce era parcat în spatele unui imobil situat în orașul Gura Humorului și folosind cheia originală a mașinii care se afla în contact, a pornit microbuzul și l-a sustras din acel loc, ulterior vânzându-l altei persoane cu suma de 800 lei.

Prin ordonanță s-a dispus față de bărbatul de 23 de ani măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă IPJ Suceava. 

În acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version