Acasă Social Un tânăr fără permis prins circulând cu 127 km/h în Frasin. El...

Un tânăr fără permis prins circulând cu 127 km/h în Frasin. El a fost urmărit în trafic și este acum cercetat penal și a fost amendat cu aproape 3.500 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce desfășurau, joi după amiaza, activități de patrulare pe DN 17 în Frasin, cu autospeciala pe care este montat aparatul radar, au observat că din sens opus circulă un autoturism cu viteza de 127 km/h (+77 km/h).

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalelor semnalelor acustice și luminoase pentru oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au intrat în urmărirea vehiculului reușind oprirea acestuia la ieșirea din  Frasin în zona unei spălătorii auto.



La volan a fost identificat un tânăr de 23 ani din orașul Darabani care a prezentat pentru control cartea de identitate precum și documentele autoturismului.

La verificarea în baza de date s-a stabilit faptul că șoferul a fost posesor al permisului de conducere, care a fost însă anulat printr-o sentință penală din anul 2022, iar autoturismul figurează cu măsura sechestrului.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată fiind negativă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată.

Totodată, a fost întocmit procesul verbal de contravenție aplicându-se amenzi în valoare de 3.495 lei. 

De asemenea, vehiculul a fost imobilizat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version