Clujean de 67 de ani, disparut de la domiciliul din Milisauti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni îl caută de aproape două săptămâni pe un clujean care a dispărut de la domiciliul situat în oraşul Milişăuţi, unde locuieşte fără forme legale.

Potrivit IPJ Suceava, Ioan Pâslaru este pensionar şi trebuie să implinească 68 de ani în luna decembrie. Bărbatul este domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, strada Horea, judeţul Cluj, dar de mai mult timp locuieşte fără forme legale în oraşul Milişăuţi, judeţul Suceava, pe strada Dumbrăvii.

Persoana dispărută pe data de 21 aprilie, ora 16.30, are 1,75 metri înălţime, constituţie robustă, aproximativ 78-80 de kg, păr alb-cărunt, ondulat, pieptănat spre spate, cu început de calviţie deasupra frunţii, ochi căprui, faţă pătrată, ten deschis, gură normală, nas proeminent, buza de jos groasă, urechi normale, fără tatuaje, cicatrice sau alte semne particulare.

La data dispariţiei, era îmbrăcat cu o geacă scurtă de culoare gri, pantalon din stofă de culoare închisă, pe cap purta o pălărie de culoare gri-închis, în picioare purta o pereche de pantofi de culoare neagră şi avea asupra sa o geantă de voiaj voluminoasă, de culoare neagră.


Intră acum și în grupul de