Trei elevi din Suceava s-au calificat la Concursul “Cultura si civilizatie in Romania”, faza nationala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei elevi ai Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc au reuşit performanţa de a se califica la faza naţională a Concursului Naţional „Cultură şi Civilizaţie în România”, care se va desfăşura în perioada 31 mai – 3 iunie 2011, la Sibiu.

În cadrul unei conferinţe de presă, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Petru Carcalete, a anunţat numele celor trei elevi. Este vorba despre Emanuela Mîndrilă, elevă în clasa a X-a, la C.N. „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, îndrumată de profesorii Angelica Cârloanţă şi Dorina Ghidion, Ioana Tăbăcaru, elevă în clasa a XII-a, la C.N. „Dragoş Vodă” Cîmpulung Moldovenesc, îndrumată de prof. Angelica Cârloanţă şi Dorina Ghidion, şi Bogdan Ciumău, elev în clasa a XII– a, la acelaşi liceu, coordonat de profesorii amintiţi mai sus.

Potrivit unei notificări trimisă de purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman, etapa naţională a concursului interdisciplinar “Cultură şi civilizaţie în România” se va desfăşura în judeţul Sibiu, după ce etapa judeţeană a aceluiaşi concurs s-a desfăşurat la data de 9 aprilie 2011, la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni.


Intră acum și în grupul de