Onofrei: “Il voi vota pe Gheorghe Flutur pentru functia de prim-vicepresedinte cu toate ca stiu ca-i fac un mare rau”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat, joi, că îşi menţine promisiunea de a-l vota pe Gheorghe Flutur, pentru una din cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte disponibile în PDL, deşi crede că în felul acesta îi poate face un mare rău. “În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, eu am o mare dilemă pentru că îl voi vota pentru funcţia de prim-vicepreşedinte cu toate că ştiu că-i fac un mare rău pentru că Gheorghe Flutur e un om de echipă, muncitor şi eficient când nu are funcţii”, a spus parlamentarul democrat-liberal.

Onofrei a mai apreciat că la Convenţia Naţională a PDL, delegaţii trebuie să aleagă între şoferul de treabă şi şoferul experimentat. “Emil Boc este un om de treabă, este simpatizat fiind politicos, amabil şi nu este urât în partid. Când te urci într-o maşină, să fii sigur că ajungi undeva, şoferul nu-l alegi pe criterii estetice, ci pe criterii de profesionalism. Alegi şoferul care ştie traseul şi nu are nevoie de GPS”, a spus Onofrei.

Totodată, senatorul PDL a subliniat că în echipa lui Emil Boc există persoane care preferă orice şofer, cu condiţia ca ei să fie pe scaunul din dreapta. “Noi avem de ales la Convenţie între omul bun şi pomul copt. Între Emil Boc şi Vasile Blaga”, a conchis Onofrei.


Intră acum și în grupul de