Detaliile accidentului de la Burla: Șoferul unui autoturism a intrat într-o căruță care i-a apărut în față. Căruțașul era beat


Intră acum și în grupul de

Șoferul unui autoturism și un căruțaș au fost răniți, luni seara, într-un accident rutier produs între Burla și Rădăuți.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, luni, în jurul orei 18:12, un bărbat de 34 ani conducea un autoturism BMW pe DJ 209K, din direcția Burla către Rădăuți, având ca pasager pe locul din spate un copil în vârstă de 6 ani.

La un moment dat, fiind într-o zonă fără iluminat stradal, a fost surprins pe sensul său de circulație de un atelaj hipo care se deplasa dinspre Rădăuți către Burla, care era condus de un bărbat de 36 de ani ce era singur în atelaj.

În urma acestui eveniment rutier, șoferul și căruțașul au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Municipal Rădăuți. Ulterior, căruțașul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma impactului, cabalina a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Municipal Rădăuți i-au fost recoltate probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei, respectiv conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Intră acum și în grupul de