Acasă Social Detaliile accidentului cu trei copii răniți la Câmpulung Moldovenesc: Șoferul a adormit...

Detaliile accidentului cu trei copii răniți la Câmpulung Moldovenesc: Șoferul a adormit la volan, iar mașina a intrat în stâlp


Intră acum și în grupul de

Trei copii au fost răniți, sâmbătă dimineața, într-un accident rutier produs pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, în jurul orei 07:16, un bărbat din orașul botoșănean Darabani conducea un ansamblu de vehicule format din  autoturism Volkswagen și remorca marca  Pongratz, pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, având direcția de deplasare dinspre Pojorâta spre  Suceava.



Când a ajuns în apropierea  intersecției dintre Calea Transilvaniei și str. Brândușelor, șoferul a adormit la volanul mașinii și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu stâlpul de electricitate aparținând Delgaz Grid.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei copii de 3, 7 și 9 ani pasageri în autoturism.

Aceștia au fost preluați și transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, de către echipajul SAJ și echipajul SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version