Acasă Social Doi tineri beți din Ostra au furat o mașină cu care au...

Doi tineri beți din Ostra au furat o mașină cu care au mers în zona Tarnița unde s-au răsturnat


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Ostra au furat în noaptea de sâmbătă spre duminică o mașină parcată în zona centrală a localității și au mers pe drumul județean DJ 177 A, iar în zona Tarnița s-au răsturnat cu mașina pe cupolă.

Lucrătorii Postului de Poliție Ostra au fost sesizați duminică în jurul ore 2:15 despre faptul că în zona Tarnița, la cariera veche este un accident rutier.



Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat un autoturism marca VW Passat răstrunat pe cupolă, fără a fi identificată vreo persoană.

În urma investigațiilor s-a stabilit că duminică dimineața în jurul orelor 00,30 un tânăr de 21 de ani din Ostra s-a urcat la volanul unui autoturism VW Passat care era parcat în zona centrală din satul Ostra și care era neasigurat, având cheile în contact, iar pe bancheta dreapta față s-a urcat un tânăr de 18 ani din aceeași localitate.

Cei doi au mers cu mașina pe DJ 177A în afara localității Tarnița, iar într-o curbă la dreapta datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe cupolă.

După eveniment cei doi tineri au plecas spre domiciliu.

Tânărul de 21 de ani a fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt tânăr avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării în bazele de date ale poliției române s-a stabilit faptul că tânărul care a condus mașina nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Autoturismul marca VW Passat era lăsat în zona centrală a satului Ostra de către proprietarul auto, iar tânărul de 21 de ani s-a urcat la volan și a condus autoturismul fără acordul proprietarului.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie și furt în scop de folosință.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version