Angajata unui hypermarket sucevean a ajuns la spital după ce a alunecat pe podeaua udă a magazinului


Intră acum și în grupul de

O angajată a unui hypermarket sucevean a ajuns vineri după amiaza la UPU Suceava după ce s-a rănit în urma căderii pe podeaua udă a magazinului.

Potrivit primelor date din anchetă, vineri după amiaza, în jurul orei 15:50, o angajată pe funcția de manipulant marfă în cadrul unui hypermarket din Suceava, în timp ce se afla pe raionul delicatese și desfășura activități specifice funcției conform planificării în serviciu, din cauză că pardoseala era udă, s-a dezechilibrat, a căzut de la aceeași înălțime, ocazie cu care s-a accidentat.

Ea a fost preluată de la locul de muncă de către un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Suceava și trasportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde în urma investigațiilor medicale a fost diagnosticată cu traumatism prin cădere membru superior stâng și contuzie picior drept.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă, ce va fi soluţionat procedural prin unitatea de Parchet competentă


Intră acum și în grupul de